foliideprotectie.ro - Noi va protejam investitia!

Atașați foliile de protecție fără bule de aer

Toate protectiile de ecran de la foliideprotectie.ro sunt foarte usor de aplicat, daca respectati anumite reguli. Vă descriem ce pași ar trebui să faceți și la ce ar trebui să fiti atenti. Suntem siguri că veți fi mulțumit de rezultat când aplicați protectorul de ecran după cum urmează:

Pasul 1: Verificați marimile

Mai întâi ar trebui să verificați dacă protectorul de ecran se potrivește dispozitivului dvs. Prin urmare, plasați protectorul de ecran pe ecran și verificați dacă distanțele până la margini se potrivesc corect.

Pasul 2: Pregătiri pentru aplicare

Opriti aerul conditionat, inchideti geamurile si trapa pentru ca praful sa circule cat mai putin posibil. Folositi KIT-ul de curatat din pachet si curățați bine afișajul îndepărtand tot praful și murdăria. Aceasta este cea mai importantă parte pentru o aplicare fără bule.

Pasul 3: Aplicarea

Desprindeți folia subțire pana la jumătatea unei părți a protecției ecranului și atașați protectorul de ecran în timp ce acordați atenție oricăror decupaje; de ex. microfon sau cameră. Începeți din partea de unde ati desprins folia. Apasați ușor protectorul de ecran cu degetele, îndepărtând simultan folia subtire.

Pasul 4: Fixare și finisare

Folia de protectie se va adapta la ecran de la sine. Acum netezește orice bule mici, începând de la centru spre margini apasand cu degetul pe ele.

Dacă mai există bule după aplicare, care nu pot fi netezite, trebuie doar să îndepărtați folia cu grijă și să îndepărtați murdăria de pe afișaj, de exemplu, cu o bandă adezivă normală.