De ce foliile noastre FoliaTa® si nu concurenta?

18/05/2022
Catalin Wagenpfiel
Folii de protectie Navigatii si Ceasuri de Bord Brand FoliaTa

De ce noi?

Noi cei de la foliideprotectie.ro avem o experienta indelungata; practic ne-am propus sa oferim solutii de protectie adecvate pentru dispozitivele electronice inca din 2006. De-a lungul timpului am folosit protectii de ecran de la mai multi producatori globali din SUA, Koreea, Japonia, Germania. La ora actuala materialul din care se produc foliile sub brand-ul FoliaTa® Marca Inregistrata sunt fabricate in Germania. Ne-am oprit aici pentru ca materialul incorporeaza cele mai exigente cerinte in acest domeniu. Avem 2 variante de protectie pentru display-urile Auto;

- FoliaTa® HD-Premium Clara Anti-Amprenta
- FoliaTa® HD-Premium Mata Anti-Reflexiva

Indiferent de varianta aleasa va garantam calitatea produselor. Deasemenea tehnica de aplicare a lor nu necesita experienta; practic se pot aplica si reaplica de nenumarate ori fara a deteriora materialul. Aplicarea se face pe uscat, folia avand un strat foarte fin de silicon pentru aderenta pe display.

Punctele noastre forte pentru care va invitam sa cumparati sunt;

- Materiale premium concepute pentru protectia display-urilor electronice
- Decupate laser de precizie pe aparate State of The Art
- Masuri create la noi la firma cu dispozitivul fizic prezent; deci posibilitatea ca produsul sa nu se potriveasca cu ceea ce comandati este exclusa.
- Putem personaliza/proteja orice display (chiar daca nu este prezentat pe site) la noi la firma.
- Aplicare GRATUITA la noi la firma
- Transport GRATUIT
- Plata Online cu Cardul
- Experienta din 2006