Protecții de ecran pentru mai mult de 30 branduri auto.

27/01/2022
Catalin Wagenpfiel
Folii de Protectie Ecran Navigatie, Casuri de bord si Tablete

FoliaTa® este o marcă inregistrata de INNO 3D Solution, cu sediul în Bucuresti.

Dispozitivele digitale includ tehnologii din ce în ce mai sensibile. Mai ales ecranele tactile sunt foarte sensibile. Prin urmare, protecția afișajelor devine din ce în ce mai importantă pentru funcționarea și păstrarea valorii lor. După ce utilizați produsele noastre de protecție a ecranului, puteți transmite vechile dvs. dispozitive prietenilor sau rudelor în stare bună sau chiar să le revindeți.

În magazinul nostru, veți obține cea mai mare selecție de produse de protecție a afișajului. Oferta noastră variază de la protecții de ecran anti-zgâriere sau antireflex, până la produse inovatoare pentru anumite accesorii auto.
Avem peste 10000 de protectii personalizate pentru mai mult de 200 de brand-uri din diferite domenii disponibile în peste 30 de tipuri de dispozitive: fie că sunt navigatii auto, telefoane mobile, camere, notebook-uri, ceasuri inteligente, console de jocuri sau electrocasnice de la mărci de top. În plus, suntem capabili să producem protecție personalizată a ecranului în funcție de cererea dvs. individuală.
Produsele noastre de protecție a afișajului sunt de înaltă calitate comercializate sub brand-ul Marca Inregistrata FoliaTa®

Toate ofertele și promoțiile actuale sunt publicate periodic în buletinul nostru informativ. Abonați-vă acum și primiți toate noutățile prin e-mail.